TANÚSÍTVÁNY
Szeged

Jogi nyilatkozat és felelősségvállalás

A www.szeged-tanusitvany.hu weboldal internetes böngészőjében történő megnyitásával, megtekintésével illetve használatával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbi feltételeket. Amennyiben az alábbiak bármely részét nem tartja elfogadhatónak, kérjük, függessze fel az oldal használatát!

A weboldal tartalma és a közzétett valamennyi információ kizárólag általános tájékozódási, érdeklődési célt szolgál. Az üzemeltetők pontos és friss információkat igyekeznek közölni, de nem vállalnak felelősséget az információk esetleges pontatlanságáért. Az oldal és tartalmának használatából eredő közvetlen vagy közvetett károkért felelősséget nem vállalunk.

Az üzemeltető bármikor megváltoztathatja, módosíthatja az oldal tartalmát, beleértve jelen jogi nyilatkozatot.

A weboldalon szereplő árak és üzleti feltételek nem minősülnek ajánlattételnek. Fenntartjuk a jogot azok megváltoztatására, illetve egyedi díjak, feltételek kiszabására. A tanúsítási munkákat bizonyos esetekben partner vállalkozás végzi.

A weboldal teljes tartalma a szerző szellemi tulajdonát képezi, felhasználása csak előzetes írásos engedéllyel lehetséges.

Szeged, 2019.

Minden jog fenntartva © 2019 www.szeged-tanusitvany.hu